Arbeidsklær og verneutstyr

Arbeidsklær og verneutstyr

Pipe R. Spesialisten AS er forhandler for Univern av alt du trenger av arbeids- og vernetøy. Dette er kvalitetsprodukter som sørger for at du kan utføre ditt daglige virke uten at utstyret skal hindre deg. Vi leverer klær og verneutstyr til alle yrkesgrupper, for eksempel alle håndverkere, skogsarbeidere, offshorearbeidere, fiskenæringen, kokker m.m.

Pipe R. Spesialisten AS sørger vi for at du også får ditt personlige preg på klærne du bestiller hos oss. Om dette er slagord, logoer eller andre spesialtilpassede ønsker, vil du kunne få dette på plaggene du ønsker.

Innen verneutstyr og sikkerhet kan du bestille alt innen eks. fottøy, hodevern, hørselsvern, fallsikringer og annen vernebekledning. Se full oversikt her.

Mange yrker har høye og strenge krav til synlighet i det arbeidet de utfører. Bruk av reflekser og klær med fluoriserende og reflekterende materiale har visse krav. Det er viktig å merke seg at det er krav til minimum mengde fluoriserende og reflekterende materiale, og at dette deles inn i 3 klasser. Refleksens evne til å reflektere blir også klassifisert slik som kravet til minimum mengde av dette. Klassifiseringen går ut i fra hvor mye av lyset som blir reflektert og deles inn i: Klasse 1 og Klasse 2, der Klasse 2 er den med høyest strengest krav.

For mer informasjon om synbarhet, les om dette på Univern sine sider.

Du kan også laste ned katalogen til Univern her (pdf).